Gruppköp

Gruppköp av intressanta mynt & myntserier.
Efter att ha gått miste på många mycket intressanta mynt och myntserier enbart på grund att de inte säljs i Sverige, EU eller ens skickas till Sverige av de företag som präglar och säljer dem i utlandet. Så har jag bestämt mig för att lösa problemet istället för att hoppas på att någon annan gör det. Därför kan jag även erbjuda andra att vara med att dela på kostnaden för inköpet; för att få mynten till bästa möjliga pris. Det kostar nämligen i vårdande av goda kontakter och pengar att skicka mynten dubbelt i utlandet, innan de kan skickas till Sverige.

Aktiva Gruppköp:
12 Labors of Hercules, Silver & Koppar
Zombucks, Silver & Koppar

Vid intresse:
1. Skicka ett helt oförpliktande e-mail till e-postdressen som syns i loggan högst upp på sidan och tala om vad du är intresserad av så återkommer jag med aktuella priser för det som går att beställa. Antingen väljer du att delta i gruppköpet eller så väljer du att avstå.

3. Ifall du väljer att delta så svarar du med ditt fullständiga namn, postadress, mobiltelefonnummer och bankkontouppgifter. Jag vill ha dessa uppgifter redan nu ifall jag självmant måste betala tillbaka förskottsbetalningen eller ifall det, oavsett orsak, senare inte skulle gå att komma i kontakt med dig. Genom att delta godkänner du villkoren för deltagande (se nedan).

3. När jag fått hem dina mynt så kontaktar jag dig och ber dig att betala fraktkostnaden till självkostnadspris för det fraktsättet som du har valt; se silver frakt för en vägledning. Då blir det inte heller en överraskning när mynten plötsligt dyker upp och du kan meddela mig att avvakta ifall du just då inte har möjlighet att ta emot mynten eller vill ändra leveransadress.

Villkor för deltagande i Gruppköp

- Betalning
Vid deltagande förskottsbetalas hela summan för mynten till svenskt bankkonto. Fraktkostnaden ifrån mig till dig fastställs först när mynten är redo att skickas iväg till dig.

- Leveranstid
Varierar, räkna med minst 2-4 veckor, efter att jag beställt mynten, innan jag får hem och kan skicka iväg dina mynt. Ifall du inte kan vänta upp till 2 månader efter förskottsbetalning på att få dina mynt; så är det bäst att avstå deltagande. Ifall myntet inte kommit fram till mig inom 2 månader efter att det skickats ifrån utlandet; så betalar jag tillbaka vartenda öre av förskottsbetalningen till dig, utan krångel. Jag tar inte emot andras pengar utan att antigen leverera mynten eller betala tillbaka vartenda öre ifall jag inte får hem mynten, oavsett orsak.

- Varför tar det så lång tid?
Det är inte ovanligt att det tar enbart 1 vecka efter att jag beställt och betalat mynten, innan de överhuvudtaget skickas iväg av Säljaren; det kan anses som normalt i exempelvis USA. Ni känner säkert till oskicket med mynt som står ”i lager” fast de är på-väg-in, beställningsvara eller så bokas inte ordrar korrekt; så mynt tillfälligt tar slut innan ordern plockats.

Många intressanta mynt säljs enbart av företag som fullständigt vägrar att skicka till Sverige eller EU, oavsett hur snällt man än frågar, eller har fraktalternativ med hutlösa priser eller orimligt stora köpkrav per beställning. Därför måste jag ta hem de flesta mynt via en pålitlig 3:e part i respektive land för att överhuvudtaget kunna få hem dem. Mynten ska ifrån Säljare – 3:e part – Mig innan jag kan skicka iväg det till dig. Det kräver goda kontakter, förtroende, planering och tålamod. Det tar sin tid och kostar pengar.

- Risk
Ifall det uppstår en risk att jag inte får hem dina mynt så kommer jag alltid att informera om det direkt när risken uppstått samt betala tillbaka förskottsbetalningar. Oavsett om detta beror på att myntet inte gick att beställa, aldrig skickades iväg eller paketet försvann på vägen till mig. Den enda risken ni tar när ni väljer att delta i Gruppköpet är att jag inte kan få hem myntet; ni får tillbaka hela förskottsbetalningen och får försöka få tag i myntet på annat håll, kanske till ett högre pris. Jag kan inte betala någon mellanskillnad för täckningsköp; att ni köpt in myntet ifrån någon annan till ett högre pris än förbokningspriset. När mynten skickas ifrån mig till dig så sker det på din risk; detta för att det inte ska sparas in på ett adekvat fraktalternativ i förhållande till myntens marknadsvärde. Mynten förpackas naturligtvis med omsorg, samt för att innehållet inte ska framgå eller framstå som värdefullt.

- Referenser
Goda referenser finns på Tradera där ni kan kontakta mig via en aktiv auktion och på så sätt verifiera mina omdömen innan förskottsbetalning. Är du osäker? Nöj dig i så fall med ett enstaka mynt, istället för att gå och oroa dig för ett större belopp.

Vid intresse eller frågor skicka ett e-mail till e-postdressen som syns i loggan högst upp på sidan, så återkommer jag.

SilverGuld.com:s pågående auktioner på Tradera

SilverGuld.com:s referenser på Tradera