KITCO: David Morgan @ California Resource Investment Conference: Myths and Misinformation in the Silver Market


I veckan så har California Resource Investment Conference ägt rum i Californien USA. Innan konferensen började gav KITCO NEWS sina tittare möjligheten att rösta på vilken talares presentation som de önskade få filmad och sedan visad på deras videokanal. David Morgans presentation var den som flest tittare ville kunna se, säkert lika mycket för hans personlighet som för presentationens förväntande innehåll. I hans presentation framkommer egentligen ingenting nytt som David inte tidigare delat med sig av i sina frekventa mediaframträdanden. Däremot är det en kortfattad och koncis sammanfattning av vad David Morgan brukar framhålla och därför är presentationen mycket sevärd för er som inte följt David Morgan tidigare. I presentationen tar David översiktligt upp tillgång/efterfrågan på silver historiskt sett, produktion, konsumtion samt en del andra aspekter. Lite extra krydda bjuder han på i sista delen av presentation där han tar upp att silver är pengar och visar även en sammanställning ifrån Forbes Magazine om hur pass undervärderad silver historiskt sett är idag i us dollarns värde (köpkraft) som den hade 1998 samt ger hans förväntande prisutveckling för silver.

Intervjun publicerades för första gången den 15 Februari 2012.

Vem är David Morgan?
Mer om David Morgan på denna länk.

Vad är KITCO?
KITCO är ett kanadensiskt företag som handlar med ädelmetallerna silver och guld samt andra metaller såsom exempelvis koppar. KITCO News KITCO News Youtube är en mer eller mindre fristående avdelning inom företaget (som naturligtvis används som marknadsföringskanal för deras produkter och tjänster). KITO NEWS förmedlar mycket information om främst silver och guld ifrån olika personer sysselsätta inom silver och guldindustrin i form av löpande intervjuer och videofilmade presentationer med mycket tunga namn inom silver och guld industrin. De är mycket flitiga när det kommer till att bevaka konferenser speciellt på den nordamerikanska kontinenten.

Lämna en kommentar?

0 Kommentarer.

Lämna en kommentar