Marc Faber om marknadsläget

Marc Faber ger sin syn på marknadsläget, förslappade statliga tjänstemän som inte brytt sig om att regelverken efterlevs, politikernas “lösning” på skuldkrisen; en manipulation genom en artificiellt låg styrränta, mer lån toppat med bailouts. Han ger även sin syn på aktier, fast egendom, guld/silver, statsobligationer och fiat-valutor.

Vem är Marc Faber?
Marc Faber, född 28 februari 1946 i Zürich, är en schweizisk ekonom (av den österrikiska skolan), analytiker och författare med en mycket lång erfarenhet av världens finansiella marknader. Faber är inte rädd för göra sin mening hörd. Hans brutala ärlighet, att inte försköna tillståndet på de finansiella marknaderna och orsakerna därtill, har gjort honom till en välkänd profil i finansvärlden och gett honom det ökända smeknamnet Dr. Doom, även om han gärna bjuder på lite humor för att lätta upp stämningen. Marc Faber medverkar regelbundet i finans- och ekonomimedier över hela världen där han mycket generöst delar med sig av sina analyser och berättar om sina investeringar. För er som vill vara först med att ta del av Marc Fabers analyser så ger han löpande ut det egna nyhetsbrevet The Gloom Boom & Doom Report.

Videon sändes för första gången den 8 December 2011.

Lämna en kommentar?

1 Kommentarer.

  1. It never ceases to amaze me how, with a bit of extra digging online, you can find some of the most unique pages. It’s frustrating that more pages like this, ar;7e#821n&t ranked at the top when I look with aol online, I have added you to my bookmarks, I also have a pal, that will really enjoy this blog, so ill send her, a link to your website, as well. I am sure they will really like it.

Lämna en kommentar